vrijdag 7 oktober 2011

bijverdienen met Belgische Distributiedienst

We leven in een tijd dat de meeste met twee moeten gaan werken om rond te komen.  Als je een huis heb waar echter nog wat verbouwingen aan zijn en je hebt nog kinderen, dan kan het wel eens zijn dat je uitgaven net iets hoger liggen dan je inkomsten, wat natuurlijk een probleem is.

Dus moet je kijken wat je kan doen of deze situatie te verhelpen

nu zullen we optie 1 bespreken: meer verdienen door distributeur te worden bij BD of het Belgisch Distributiebedrijf.
Zij zijn verantwoordelijk voor de verdeling van de STREEKKRANT en andere reclamedrukwerk die je meestal in een plastiekje (een sealpakket) krijgt.
Misschien heb je al eens zo iemand langs de straten zien lopen die reclamedrukwerk ronddraagt. Bedenk dan even dat die mensen hun vrije tijd opofferen zodat jij op tijd je streekkrant en ander reclamedrukwerk krijgt.  Want volgens de statistieken staan nog veel mensen positief tegenover huis-aan huisreclame en zien ze uit naar hun wekelijks pakketje.

Nu het goede nieuws: ook jij kan distributier worden.  op de site www.worddistributeur.be vindt je heel wat informatie terug zoals wat het verdient, hoe zit het met de belastingen (als je het wat handig aanpakt valt dit heel goed mee), hoeveel keer per week, ...

bekijk het eens, en droom jij ook al lang van die nieuwe plasma-tv, wil je af en toe lekker gaan eten met je partner kan je op deze manier misschien net dat extra'tje verdienen om deze droom te realiseren.

Mocht je het doen, geef dan aub ook mijn referentienummer op (00417479) en ik heef je nog heel wat extra en handige tips.

Veel plezier

Glenn